Erhverv

Erhvervs- & firmaftaler

Har din virksomhed behov for hotelovernatninger i Aarhus til medarbejdere, gæster eller samarbejdspartnere? Kontakt os for en uforpligtende snak omkring jeres muligheder, så sammensætter vi den optimale løsning til jer.

Eksklusivt møde setup

SOFS som er et lille intimt boutique hotel med 26 værelser tilbyder også et eksklusivt møde setup, hvor du får det bedste fra Latinerkvarteret i Aarhus:

  • I overnatter på hotellet placeret i hjertet af Aarhus (Guldsmedgade 40) med Art Deco-inspireret interiør kombineret med skandinaviske farver.
  • Under 1 km. fra hotellet ligger to mødelokaler, som er inspireret af internationale eksklusive klubber. Klassisk indretning møder high-tech og danner ramme om et smukt mødelokale (Rosensgade 26).
  • Maden under mødet leveres af Mefisto, en af Aarhus’ bedste spisesteder i det hyggelige Latinerkvarter.

 

Morgenmaden serveres i den hyggelige café på SOFS’ hotel, mens aftensmaden kan nydes på restauranten hos Mefisto (Volden 28). Her er maden af høj kvalitet med spændende detaljer og stemningen afslappet. Alt ligger i gåafstand  (1 km) i Latinerkvarteret og med det eksklusive møde set up får du både komfort, æstetik og hygge i ét.

Kontakt os ved at skrive en mail til reception@sofshotel.dk, eller ring til 61289322 hvor du oplyser antal personer, værelser, mødestart og slut tidspunkt.

Vi gør en dyd ud af, at du får en hoteloplevelse udover det sædvanlige.