Leje af mødelokale og overnatning i hjertet af Aarhus

Leder din virksomhed efter leje af mødelokaler og hotelovernatning i Aarhus til medarbejdere, gæster eller samarbejdspartnere? Vores hotel-mødelokaler kombinerer business og pleasure, så gangen fra dit værelse ned til mødelokalet er skiftet ud med charmerende parisisk lignende gader.

Lej eksklusive og charmerende hotel-mødelokaler

Skift de kedelige hotelgange ud med charmerende brostensbelagte gader.
 

Ved leje af mødelokaler i Aarhus gennem SOFS Boutique Hotel kan du glæde dig til følgende:

  • I overnatter på SOFS Boutique Hotel placeret i hjertet af Aarhus (Guldsmedgade 40) med Art Deco-inspireret interiør kombineret med skandinaviske farver.
 
  • Kun 200 m fra SOFS kan I få et eksklusivt møde setup hos vores eminente samarbejdspartner med plads til op til 24 siddende gæster.  
 
  • 500 m fra hotellet ligger et mødelokale, som er inspireret af internationale eksklusive klubber. Her er er plads til 10 siddende personer. 
 
  • I mødelokalerne i Aarhus mødes smuk indretning med moderne high-tech – med andre ord et udsøgt mødelokale midt i Aarhus.
 

God mad ved leje af mødelokaler i Aarhus

Når I lejer et mødelokale i Aarhus gennem SOFS Boutique Hotel, serveres morgenmaden i den hyggelige café på SOFS hotel.

Under mødet leveres maden af Restaurant Mefisto; et af Aarhus’ bedste spisesteder i det hyggelige Latinerkvarter. Aftensmaden kan også nydes på restauranten hos Mefisto (Volden 28). Her er gastronomien af høj kvalitet med spændende detaljer, og stemningen er afslappet. 

Vi har styr på det hele, når I lejer et mødelokale i Aarhus

Når I vælger at leje et mødelokale i Aarhus hos os, kan I være sikre på, at vi har styr på det hele. Vi sørger for både overnatning i charmerende rammer, inspirerende mødelokaler samt god mad og forplejning.

Ved at leje et mødelokale i Aarhus gennem SOFS Boutique Hotel kan I læne jer tilbage og fokusere på indholdet af jeres møde, mens vi tager os af alle detaljer. Vi har styr på det hele, så I kan få en problemfri og succesfuld begivenhed.

Halv pris på vin

Hurtig tjek-ud

30% på parkering

Fokus på kvalitet og service

Flotte og moderne mødelokaler i Aarhus

Vores mødelokaler i Aarhus byder på flotte og moderne faciliteter, der vil imponere dig og dine deltagere. Vi har lagt stor vægt på at skabe inspirerende rum, der kombinerer æstetik og funktionalitet.

Vores mødelokaler i Aarhus er designet med stilfuldt interiør, der skaber en behagelig atmosfære og indbyder til produktivitet og kreativitet. De moderne faciliteter inkluderer avanceret teknologi og audiovisuelt udstyr, der gør det nemt for dig at præsentere dine idéer og interagere med deltagerne på en professionel måde.

Kontakt os for leje af mødelokale i Aarhus

Uanset om du planlægger et forretningsmøde, en konference eller et seminar, vil vores flotte og moderne mødelokaler i Aarhus give dig de perfekte rammer til at opnå dine mål. 

Vi ser frem til at byde dig velkommen, når du lejer et mødelokale i Aarhus hos os. Kontakt os ved at skrive en mail til reception@sofshotel.dk eller ring til 61289322, hvor du oplyser antal personer, værelser, mødestart og sluttidspunkt.