Leje af mødelokale og overnatning i hjertet af Aarhus

          Forkælelse og diskret luksus i Latinerkvarteret med fokus på kvalitet og service.

Har din virksomhed behov for hotelovernatninger i Aarhus til medarbejdere, gæster eller samarbejdspartnere? Forestil dig at gangen fra dit værelse ned til mødelokalet er skiftet ud med charmerende parisisk lign. gader. Kombinere business og pleasure i smukke omgivelser.

Lej eksklusive mødelokaler

SOFS som er et lille intimt boutique hotel med 26 værelser tilbyder også et eksklusivt møde setup, hvor du får det bedste fra Latinerkvarteret i Aarhus:

  • I overnatter på hotellet placeret i hjertet af Aarhus (Guldsmedgade 40) med Art Deco-inspireret interiør kombineret med skandinaviske farver.
  • Under 1 km. fra hotellet ligger to mødelokaler, som er inspireret af internationale eksklusive klubber. Klassisk indretning møder high-tech og danner ramme om et smukt mødelokale (Rosensgade 26). Tjek de cool lokaler ud her
  • Maden under mødet leveres af Mefisto, en af Aarhus’ bedste spisesteder i det hyggelige Latinerkvarter. Tjek Mefistos smukke lokaler og lækre mad ud her.
 

Morgenmaden serveres i den hyggelige café på SOFS’ hotel, mens aftensmaden kan nydes på restauranten hos Mefisto (Volden 28). Her er maden af høj kvalitet med spændende detaljer og stemningen afslappet. Alt ligger i gåafstand i Latinerkvarteret og med det eksklusive møde set up får du både komfort, æstetik og hygge i ét.

Kontakt os ved at skrive en mail til reception@sofshotel.dk, eller ring til 61289322 hvor du oplyser antal personer, værelser, mødestart og slut tidspunkt.

Vi gør en dyd ud af, at du får en hoteloplevelse udover det sædvanlige.

SOFS-hotel-aarhus-guldsmedenaarhus-boutique-hotel-1

Halv pris på vin

Hurtig tjek-ud

30% på parkering

Fokus på kvalitet og service

Stress af og nyd arbejdsroen

Vores café er skabt til at nyde et glas vin eller en øl efter dagens lange møde eller arbejdsdag. Mangler du at gøre lidt af arbejdet færdigt, kan du fint sidde i caféen og arbejde. De fleste af vores værelser har også skrivebord, hvor du kan tage en øl eller et glas vin med op, hvis arbejdet kræver total arbejdsro. 

Udsøgte og lokale madoplevelser

Latinerkvarteret er kendt for sine små udsøgte restauranter, som gælder alt fra gamle hyggelige steder, som har serveret passioneret og lækkert mad i flere årtier, til nye moderne Michelin restauranter.
SOFS hotel anbefaler nogle af byens bedste restauranter, som lige som os, lægger stor vægt på god kvalitet, høj service og fantastisk stemning.
 

Samarbejdspartner eller firmaaftale med SOFS

Med vores firmaaftale er du garanteret den laveste pris. 

Vores personlige tilgang til gæsteoplevelser betyder, at du får en tilpasset oplevelse som passer til dit behov. 

Send endelig en forespørgsel til os.