Om os

SOFS er et lille boutique-hotel i hjertet af et af Aarhus´ ældste områder – det ikoniske og hippe Latinerkvarter.

I denne del af Aarhus er der en helt unik stemning og charme – et kvarter, hvor pulsen kan mærkes.

Latinerkvarteret, er med sine krogede, brostensbelagte gader, elegante butikker i gamle, skæve byhuse, hyggelige cafeer, designforretninger og små gallerier, et hyggeligt sted at overnatte. 

På en varm sommerdag får hele området en sydlandsk stemning, med gæster, der sidder udenfor ved de forskellige restauranter og caféer. 

Med det pulserende byliv lige udenfor døren er SOFS en perfekt base til at udforske alt, hvad Aarhus har at byde på.

I det øjeblik man træder ind på SOFS, mærker man de gode vibes og den hjemlige, afslappede atmosfære, der er på dette skønne hotel. 

SOFS er spændende og stilfuldt indrettet med Art Deco-inspirerede interiøre kombineret med skandinaviske farve. 

Hos os føler man sig velkommen – vi gør en dyd ud af, at du får den hoteloplevelse, som du drømmer om. 

Om cafeen

Vores frodige og indbydende gårdhave er indrettet med smukke grønne planter. En del af gårdhaven er overdækket og med terasse varmere er det muligt at benytte gårdhaven stort set hele året rundt. Nyd et glas vin eller eller tag blot en kop kaffe, et tæppe og en bog med.

Vores 26 værelser er smagsfuldt og enkelt indrettet med inspiration fra Art deco-stilen. Der er kræset om hver detalje i alle værelser, der er indrettet til at tilbyde gæsterne en uforglemmelig oplevelse.

Værelserne, der varierer i størrelse, har hver deres unikke indretning tilpasset rummets størrelse og lysindfald.

Vi tilbyder flere forskellige dobbeltværelser, enkeltværelser samt familieværelser. Nogle af værelserne er placeret i den oprindelige hovedbygning – andre er placeret i den nyrenoverede bygning i gårdhaven. 

I vores cafe serveres en herlig morgenmad med økologiske produkter – vi er iøvrigt stolte indehaver af Det Økologiske Spisemærke i guld.

Grundfilosofien på hotellet er at maden skal være af høj kvalitet og økologisk. Vi går efter den gode, rene smag, de bedste råvarer og små leverandører, der har spændende produkter.

vin-odometer.info
Embed Google Maps
Sofia fra Sofs hotel

Kontakt os

Telefon: 86134550

Mail: reception@sofshotel.dk