Ophold i hjertet af Aarhus, Latinerkvarteret.

Aarhus har meget at byde på, og med SOFS Boutique Hotel centralt beliggende,

vil du med ferieophold, weekendture, getaways osv.  være tæt på Aarhus’ pulserende bymidte og smukke natur.

Inspiration til dit ophold

Moesgaard

En natursmuk rute igennem Marselisborg skovene leder dig til den arkitektoniske perle Moesgaard, hvis verdenskendte kulturhistoriske udstillinger sætter fokus på betydningsfulde tidsperioder i verdenshistorien og menneskets evolution. Giv dig selv lidt motion og bestig det skæve tag, hvor udsigten vil gøre dig åndeløs for en stund, når Aarhus bugten betager dit syn.

psst., på SOFS kan du købe din museums billet med 10% rabat.

(Foto: Medieafdelingen, Moesgaard Museum)

Aros

På Aros Kunstmuseum finder du spektakulært billede- og oplevelseskunst for både voksne og børn. Det er ikke kun arkitekturen, der er i international klasse  – det er kunsten naturligvis også. Fantastiske udstillinger, der leger med dine sanser og giver dig en helt ny forståelse for kunst, vil holde dig beskæftiget i timevis. Bliv klogere på ARoS aktuelle og kommende udstillinger her (link til Aros kalender)

På taget af ARoS finder du “Your Rainbow Panaroma”, som er en 150 meter lang rundgang i alle regnbuens farver. Gå en tur igennem her, og nyd udsigten over hele Aarhus igennem de forskellige farver. Det er en unik sanseoplevelse af Olafur Eliasson, som ikke må udelades fra turen til Aarhus.

psst., på SOFS kan du købe din museums billet med 10% rabat.

(Foto: Roar Paaske)

Musikhuset

Musikhuset i Aarhus har flere former for underholdning. Med SOFS placeret i det charmerende og hyggelige Latinerkvarter, er vi en perfekt overnatning – dejlig overnatning i skønne omgivelser, middag hos passioneret restauratør i området og uforglemmelige shows i Musikhuset.

Se mere om vores værelser og værelsespriser her

 

(Foto: Musikhuset)

Helligdagsferie

Foråret byder på mange helligdage

Kom til Aarhus i forårets helligdage. Nyd Pinsen, Store Bededag eller Kristi Himmelfart med gåture langs strandene ved Marselisborg Skov, hvor man også kan opleve den nyudsprungne bøg samt råvildt i dyrehaven. Der er også rig mulighed for shopping på Strøget og i Bruun’s Galleri, som kun ligger 200 meter fra hotellet. Den Gamle by og ARoS ligger inden for gåafstand, hvor man på toppen af ARoS kan opleve “Your Rainbow Panorama”.

Vi har sammensat et dejligt helligdagsophold inklusiv cocktail, middag på én af Aarhus lækre restauranter samt lækker morgenbuffet, så du kan komme ordentligt ned i gear i helligdagene.

 

(Foto: Roar Paaske)

Påskeferie

Klar til nogle hyggelige stunder og oplevelser med familie eller venner? Her på SOFS er vi klar til at hygge om jer, og Aarhus’ mange aktiviteter vil give dem, som har lyst, masser af dejlige oplevelser. Og dem, som blot ønsker at slentre rundt fra kaffebar til kaffebar, er også sikre på at få den bedste tur til Aarhus. Smilets by kan det hele hvad angår natur-, shopping-, kultur- og gastronomiske oplevelser.

Med en beliggenhed i hjertet af Aarhus, Latinerkvarteret, er du tæt på Aarhus’ mange attraktioner og seværdigheder. Hos både ARoS Kunstmuseum, i Den Gamle By, Tivoli Friheden, på Kvindemuseet og i Marselisborg Dyrehave er der massevis af forskellige aktiviteter for både store og små i påsken

 

(Foto: Photopop)

Sommerferie i Aarhus

Nyd Sommeren i Aarhus midtby på SOFS Boutique Hotel – dit byhotel i det charmerende Latinerkvarter.

Sommeren over Aarhus er magisk i den forstand, at her kan du både være på bade-, og byferie på en og samme tid. Stranden ude omkring bellehage er helt speciel, og kun en 30 min cykeltur fra midtbyen – udforsk de mange strande her.

For dig, der gerne vil på oplevelsesferie, er der masser af spændende events og aktiviteter at kaste sig over. I løbet af sommeren byder byen på Marathon løbefest, Aarhus Jazz Festival, Aarhus festuge og meget mere. Vores verdenskendte attraktioner som Aros, Den Gamle by og Moesgaard er også et must for den kulturinteresserede.

De små områder byder også på små dagsfestivaller, som er unikke oplevelser for en Globetrotte – Vestergadefesten, Latinerkvarteret.

 

(Foto: Kim Wyon)