Juleophold for 2

Jul i Aarhus
  Juleophold i Aarhus byder på eventyrlige oplyste gader og duften af brændte mandler på Strøget. Hvorfor ikke gøre juleindkøbene endnu hyggeligere og kombinere det med en særlig juleoplevelse her i Aarhus?Du kan nyde hyggelige julemarkeder ved Stortorv og hele Strøget. Frostgrader, duften af brændte mandler fra en lille træ hytte, lunt tøj og en varm kakao i hånden, kan få enhver i julestemning. Her handler det ikke om juleshopping, men om at være til, og nyde juleånden og glæden fra de mennesker også slentrer rundt med smil på læben.Den herlige julemad serveres på Aarhus’ gourmet restauranter såvel, som de små passionerede her i Latinerkvarteret. Er du fyldt op med julemad, byder menukortene heldigvis også på andet, der kan få dine tænder til at løbe i vand. Hos SOFS er vi vilde med de små hyggelige restauranter her i Latinerkvarteret, da her er en hel særlig intim stemning.SOFS økologiske morgenmad får dig godt i gang med dagen. I vores julepyntet café nydes morgenmaden samtidig med, at man ser gaderne fyldes med glædefulde folk på gaden, som måske er på vej ned til julehygge i byen.De skønne traditionelle julekoncerter og forestillinger i Musikhuset er fuldstændig magiske at opleve – Nøddeknækkeren er fast hvert år, og er for mange en tradition og en del af deres årlige juletur. Dokk1 byder på juleklip for alle aldre, Den Gamle By er en uundgåelig attraktion, som trækker dig tilbage i tiden, til tiden omkring Pigen med svovlstikkerne og frem til 70’erne, hvor forbrugsfesten er begyndt. De hjemmebagte æbleskiver i Den Gamle By er en attraktion i sig selv, som vi gerne vil dele med jer, da der er nok til alle.Et juleophold i Aarhus er på mange måder fyldt med kærlighed, herlig mad og drikke og uforglemmelige minder.
Ophold begynder d. 25 oktober 2024 og kan afholdes frem til 21 december 2024.
Tilbuddet på et Juleophold gælder for;
  • 2 personer i dobbelt værelse
  • 2 glas Santa baby-Gløgg drink
  • 2 morgenmad
Priser fra 1.275 kr.

Den søde juletid i Aarhus

Aarhus emmer af jul både i november og december måned. Julehyggen breder sig på julemarkeder, på strøget og i de hyggelige julepyntede butikker. Oplev den traditionsrige jul i Den Gamle By, tag til Jul i Friheden, lyt til skønne julekoncerter og lad den skønne julehygge brede sig.

Julefrokoster for gourmetlovers

Den årlige julefrokost står for døren, men hvor skal du spise den henne? Uanset om du er til Rød Aalborg i glasset eller vinmenu til maden og masser af velsmag, har Aarhus restauranten til dig. SOFS er centralt beliggende i centrum, og derfor med garanti i gå afstand fra din julefrokost.