Presse og omtale

SOFS Boutique Hotel har eksisteret siden 2022, og vores pressedækning er dermed ikke stor. Dog er vi taknemmelige for det der er indtil videre.

 

 


Vouge

Hotelejer Sofia Stenstrup overtog for tre år siden et gammelt hotel på den travle Guldsmedgade. Af respekt for bygningen lod hun den originale stil være intakt…det betyder, at ikke to værelser er ens”

 


The sunday times

“We select the mid-range spots that mean a luxury break won’t bust you budget,,

The Nordic Nomad

”The best hotels have a few things in common: they feel intimate and personal (regardless of size or number of rooms), they have a distinctive vibe, the staff offers superb service and the architecture and interior design are unique and full of character,,

Link til artikel

VISITOR Magazine

” Det ville da være dejligt, hvis jeg kunne inspirere andre til at tænke, at det faktisk godt kan lade sig gøre at være både selvstændig i denne branche, mor til to små børn og have en mand med et krævende job. Det skal faktisk kunne lade sig gøre i 2022.”

Link til artikel

Global Grasshopper

Global Grasshopper er en international blog og resource-platform for rejsende over hele verden.

Link til artikel

TTG Media

TTG Media udgiver TTG Luxury med henblik på at udgive nyheder og trends vedrørende luksus rejser og destinationer. Alt lige fra hoteller, oplevelser, restauranter og strande.

Link til artikel

Prima magazine

Hotellet er også blevet omtalt i denne lille fine Aarhus byguide.

Link til artikel

Süddeutsche Zeitung Magazin

Anses for at være en af Tysklands største dagsaviser. 

Link til artikel

  

 

 

 

Die Welt

“SOFS er et lille hotel på Guldsmedgade midt i det hyggelige latinerkvarter. Boutique-hotellet har 26 værelser, som er unikt og smagfuldt indrettet med art-deco-møbler.”

Link til artikel

 

Nouvelles du monde

“I den varme årstid er det smukkeste sted den indre gårdhave med sine århundredgamle træer og komfortable sæder. Mens livet raser på den anden side af huset, hersker roen her.”

 Link til artikel 

 

 

Are you a journalist or influencer and interested in staying at SOFS?

Do not hesitate to contact Sofia, CEO, for a collaboration.