Kulturophold i Aarhus

Vores pakke med et kulturophold i Aarhus indeholder en overnatning, dejlig morgenbuffet og billet til enten Aros, Moesgaard eller Den Gamle By – Aarhus verdenskendte museér. På et spændende kulturophold i Aarhus kan I opleve byens rige kulturelle scene. Aarhus er kendt som en kulturby i verdensklasse, og vores kulturophold i Aarhus giver jer mulighed for at udforske alle de kulturelle skatte, som byen har at byde på.

Bliv inspireret på et kulturophold i Aarhus

Bliv inspireret på et kulturophold i Aarhus og oplev byens rige kulturelle scene på nærmeste hold. Byen emmer af kunst, historie og kreativitet, og vores kulturophold i Aarhus giver mulighed for at give jer en dybdegående og berigende kulturel oplevelse.På vores kulturophold i Aarhus kan I lade jer inspirere af byens kulturelle mangfoldighed og opdage nye perspektiver. Uanset om I er kunstinteresseret, historieentusiast eller bare ønsker at udforske det kreative og kulturelle landskab, vil et kulturophold i Aarhus ikke skuffe.Det med småt om et kulturophold i AarhusBetingelser: Et kulturophold i Aarhus gælder for 2 personer i et small værelse med morgenmad og 2 museumsbilletter.
  • Kulturopholdet i Aarhus kan ikke kombineres med andre tilbud
  • Gavebeviset om et kulturophold i Aarhus bliver sendt som “print-selv” til den mailadresse, du indtaster ved købet
  • Herefter er det vigtigt, at opholdet bookes på hotellets hjemmeside (ønskes opgradering kan dette tilkøbes ved booking)
  • Kan ikke refunderes, byttes til kontanter eller et tilgodebevis
  • Kan ikke kombineres med andre tilbud, og værelsesprisen er afhængig af hotellets aktuelle kapacitet
  • Husk at kontrollere dit SPAM filter, hvis ikke du modtager mailen straks efter købet
  • Såfremt I ønsker at opleve et museum inden I tjekker ind på jeres kulturophold i Aarhus, er det også muligt. I bestemmer selv, om I ønsker at bruge billetterne på ankomstdagen eller på afrejsedagen

kr.1,640.00kr.2,590.00

Kulturperler venter på jer på et kulturophold i Aarhus

Foran SOFS Boutique Hotels hoveddør venter mange spændende kulturoplevelser, som vi meget gerne hjælper med at udvælge og finde vej på jeres kulturophold i Aarhus. Vi står klar med anbefalinger, som matcher jeres interesser. Inklusiv i jeres kulturophold i Aarhus er en billet til enten Aros, Moesgaard eller Den Gamle By:

  • ARoS Kunstmuseum er en æstetisk perle i Aarhus, der byder på en enestående samling af moderne kunst. På jeres kulturophold i Aarhus kan I udforske de forskellige udstillinger og lade jer fortrylle af kunstværker fra både danske og internationale kunstnere. Gå ikke glip af “Your Rainbow Panorama” på toppen af museet, hvor I kan opleve en betagende udsigt over byen gennem farverige glasgange.
  • Besøg Moesgaard Museum på jeres kulturophold i Aarhus, der er kendt for sin imponerende arkitektur og spændende udstillinger om dansk og international kulturhistorie. Dyk ned i fortiden, udforsk arkæologiske fund og lær om menneskets udvikling og kulturer gennem tiden.
  • Den Gamle By er en levende historisk bydel, hvor I kan træde tilbage i tiden og opleve livet i fortiden på et kulturophold i Aarhus. Gå en tur gennem de brostensbelagte gader, besøg autentiske huse og værksteder og interager med karakterer iført historiske kostumer.
Preview
Close