Romantisk Hotelophold for 2

I hjertet af Aarhus
Tag på et uforglemmeligt romantisk ophold for 2 og skab minder, der varer evigt. På et romantisk ophold kan I genoplive romantikken og nyde hinandens selskab. Vores romantiske hotel i Aarhus er det ideelle valg til jer, der ønsker at forkæle hinanden og tage en velfortjent pause fra den travle hverdag. Vi glæder os til at byde jer velkommen på et romantisk ophold i Aarhus på SOFS Boutique Hotel.

Tag en pause fra hverdagen med et romantisk ophold

Et romantisk ophold for 2 er det perfekte valg for jer, der trænger til en velfortjent pause fra dagligdagens travlhed. Hyld romantikken og tosomheden med et romantisk ophold på SOFS Boutique Hotel og genopliv jeres blomstrende kærlighed.
  • Dejligt dobbelt værelse for 2 personer
  • 1 flaske bobler – kan nydes på værelset, i caféen eller gårdhaven.
  • Herlig morgenmad for 2 personer.

Det med småt om et romantisk ophold for 2

  • Gavebeviset for jeres romantiske ophold for 2 bliver sendt som “print-selv” til den mailadresse, du indtaster ved købet
  • Herefter er det vigtigt, at opholdet i Aarhus bookes på hotellets hjemmeside (ønskes opgradering kan dette tilkøbes ved booking)
  • Gavebeviset til et romantisk hotelophold kan bruges alle ugens dage
  • Gavebeviset til et romantisk ophold for 2 gælder i 1 år fra købsdato
  • Kan ikke refunderes, byttes til kontanter eller et tilgodebevis
  • Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter, og værelsesprisen er afhængig af hotellets aktuelle kapacitet
  • Husk at kontrollere dit SPAM filter, hvis ikke du modtager mailen straks efter købet af et romantisk ophold for 2

kr.1,425.00kr.1,975.00

Romantisk ophold i Aarhus – på opdagelse i byen

Hvis I kan løsrive jer fra hotellets tilbagelænede atmosfære, er I midt i Aarhus centrum kun et hjerteslag fra byens spændende oplevelser. Om aftenen anbefaler vi gerne små charmerende restauranter, som matcher jeres romantiske ophold.

Tag på et romantisk ophold for 2 i Aarhus og oplev byen i fuldt flor sammen med din partner. Vores romantiske hotelophold giver jer mulighed for at udforske Aarhus’ charmerende gader, kulturelle skatte og romantiske attraktioner.

Under jeres romantiske hotelophold i Aarhus kan I gå på opdagelse i byens smukke omgivelser og nyde hinandens selskab. Besøg de historiske seværdigheder som Aarhus Domkirke og Marselisborg Slot, der emmer af romantik og historie. Tag en afslappende gåtur langs Aarhusbugten eller udforsk de hyggelige kvarterer som Latinerkvarteret og Frederiksbjerg på jeres romantiske ophold i Aarhus.

Brug tiden med hinanden på et romantisk hotel

Brug tiden med hinanden på vores romantiske hotel og skab uforglemmelige minder sammen. Vores romantiske hotelophold er det perfekte valg for jer, der ønsker at genoplive gnisten og nyde romantikken i hinandens selskab på et romantisk ophold for 2.

Vores beliggenhed giver jer mulighed for at udforske området og skabe uforglemmelige minder sammen. På et romantisk ophold i Aarhus kan I udforske charmerende gader, besøge lokale seværdigheder og deltage i romantiske aktiviteter i nærheden. Uanset om I foretrækker at være aktive eller slappe af, vil I finde noget, der passer til jeres romantiske ophold.

Preview
Close